vrijdag 27 maart 2009

Peter Laughten (EA President) over uitstel Sims 3

Na de Sims 3 presentatie in München (zie deze blogberichten) hebben enkele Duitse Sims fansites Peter Laughten, EA President & General Manager Europa kunnen interviewen.
Sims 3 Net heeft nu een deel van dat interview op deze pagina online gezet.

Het gesprek ging voornamelijk over het uitstellen van de Sims 3, en de bekende redenen (spel nog niet af - te veel bugs - meer feedback van spelers en marketing issues) passeren de revue.

Interessant is om te lezen is dat het team van Maxis dat aan Sims 3 werkt erover denkt om in het spel speciale inhoud toe te voegen gericht op 1 land. Wat voor inhoud dat wordt wordt niet gezegd: ik hoop geen Hollandse molens en Belgische Manneke Pis, en een 'coffeeshop' zal er wel niet inzitten. Ook niet of dat al in Sims 3 komt of latere uitbreidingen of als downloads.
Länderspezifische Inhalte in das Spiel zu integrieren und somit Rücksicht auf die unterschiedlichen Eigenheiten der Fan-Communities zu nehmen.

Voor Sims 2 hebben we deze specifieke downloads natuurlijk ook gehad: Moederdag kleding, bekende Nederlanders en Belgen, Tshirts etc.

0 reacties:

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP