vrijdag 24 april 2009

Sims 3 Magazine pas op 8 juni in de winkels

Ik heb het in deze blogberichten al eerder gehad over de special die Games Guide gaat maken over Sims 3 en waar je tot gisteravond teksten voor kon inleveren bij de officiƫle Nederlandse Sims 2 site.

In dit blog van een van de mensen die aan deze special werkt staat dat het Sims 3 Magazine op maandag 8 juni pas uit zal komen: na de release van Sims 3 dus.
De Games Guide, het informatieve games magazine, komt in Juni met een speciale uitgave die helemaal in het teken van De Sims 3 zal staan. Dit magazine ligt vanaf 8 Juni in de grootste speelgoed/game winkels en zal daarnaast ook bijgevoegd worden aan de KIJK, Fancy en Yes van Juni.

Wel jammer dat het niet voor de release uitkomt want als Simmers het spel in huis hebben zullen ze liever spelen dan erover lezen. Maar het is denk ook niet voor die doelgroep, die niet meer overgehaald hoeft te worden om Sims 3 te kopen, bedoeld. Maar misschien dat het wel eerder te lezen is want het wordt ook toegevoegd aan sommige andere bladen die misschien al eerder op de deurmat liggen.

2 reacties:

Anoniem,  4 mei 2009 om 15:04  

Heey.
Ja wel jammer dat het
pas na De Sims 3 uit komt
maar ik heb een vraagje in
welke bladen zou dat dan zijn
waar je al informatie over kan
lezen en die eerder op de deurmat
liggen?
Met vriendelijke groetjes
Jessica

Hiki 4 mei 2009 om 15:32  

Dat staat al een beetje in de tekst:

Dit magazine ligt vanaf 8 Juni in de grootste speelgoed/game winkels en zal daarnaast ook bijgevoegd worden aan de KIJK, Fancy en Yes van Juni.

En als er ergens in een ander blad iets over Sims 3 staat meldden we dat natuurlijk.

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP