vrijdag 8 mei 2009

Banen in Sims 3 + nieuwe screenGames Guide heeft een nieuwe pagina online gezet: dit keer over de eerste banen voor je sims, er zit ook een mooie screen bij: eindelijk een van de Nederlandse versie van het spel:
In De Sims 3 moet een Sim weer onderaan de carriereladder beginnen en simpele baantjes tegen een hongerloontje uitvoeren. Wij hebben een aantal beschrijvingen voor je naast elkaar gezet. Wat blijkt: de eerste baantjes zijn verre van glorieus, wat te denken van latrineschoonmaker als je een carriere bij het leger opstart?

Fan - Muziek
Kun jij gruwelijk hard rocken of juist een gevoelige snaar raken. In deze carrière word je inzicht en muzikale kennis op de proef gesteld, zowel op het podium als ernaast.

Proefkonijn - Wetenschap
De wetenschap draait om ontegenzeggenlijke waarheden en respect voor de natuur. Met kennis over tuinieren en inzicht in vissen zul je ver komen in het laboratorium. Het kan ook geen kwaad om goed te zijn in het sleutelen aan dingen, ook al kun je het risico lopen geëlektrocuteerd te worden.

Fanatieke fan - Sport
Rennen, springen en af en toe in een boom klimmen voor een obscure tv-zender hoort allemaal bij de baan van Prof Atleet. Je moet mentaal stevig in de schoenen staan, perfect ontwikkelde spieren hebben en een winnaarsmentaliteit om in deze carrière te slagen.

Koffieknuppel - Zakenleven
Het flitsende zakenleven op het zakenkantoren heeft sneldenkende Sims nodig om de resultaten te verbeteren. De directie hecht veel waarde aan een goede relatie met collega's, de juiste houding en het vermogen om productieve vergaderingen te organiseren.

Latrineschoonmaker - Leger
In het leger krijg je de kans om je dierbaren te beschermen en misschien zelf wel de ruimte in te reizen als astronaut. Je moet fysiek in topconditie zijn en het één en ander kunnen repareren. Geef acht, soldaat!

2 reacties:

Wouter 8 mei 2009 om 15:00  

Leuk!

Als je trouwens kijkt naar die screen over vissen van Gameguide, dan zie je dat daar stiekem ook al wat Nederlands staat. Maar lang niet zo veel als op deze screen natuurlijk...

Hiki 8 mei 2009 om 15:04  

Zal die vis screen dan nog eens goed bekijken.

Heb nu nog meer zin in het spel: in Nederlands alles zien is toch wel lekker.

Ben ook de UI aan het checken: die zie je nu ook echt goed :P

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP