zondag 31 mei 2009

Een groene diamant verovert Brussel en GentOnder deze kop meldden wat Belgische sites, waaronder Game Quarter, dat de reclame campagne voor Sims 3 in Brussel en Gent nu ook van start is gegaan. Misschien niet met grote reclame borden zoals in Amerika maar veel subtieler met her en der een sticker of plumbob's op stoplichten als het licht op groen staat.
Hoe meer de gamewereld evolueert, hoe leuker de reclamecampagnes worden. Ook nu weer hebben reclamemakers de virtuele lijn verlegd. Zo is er deze nacht een nieuwe campagne methode opgedoken in Brussel en Gent voor de nieuwe titel "De Sims 3"; een game met een groene diamant als logo.

Mochten jullie nog meer tegenkomen dan horen we dat graag. Met dank aan onze trouwe bezoeker Piglet voor het melden van dit nieuwtje.

4 reacties:

Anoniem,  31 mei 2009 om 21:19  

hopelijk zie ik er één in gent overmorgen. =)

CosmicD 1 juni 2009 om 01:17  

hehe, dat ze hier altijd van die originele dingen doen, gelijk met die spore beesten die aanspoelden :)

Hiki 1 juni 2009 om 07:45  

ja rare mensen die belgen! .. grapje he. Als jullie nog wat tegen komen: foto maken en opsturen! :)

Anoniem,  12 juni 2009 om 09:55  

Leuk, maar wel illegaal. Als je als jongere betrapt wordt bij dit stickeren, krijg je een boete en mag je alles zelf verwijderen. Die verwijdering kost de stad stukken van mensen.

Maar de 'street credibility' is waarschijnlijk belangrijker voor de reclamemakers. Wist je dat de reclamefirma's zelfs boetes in hun begroting voorzien?

Ben er zeker van dat mijn commentaar niet op de blog komt.

Enfin, veel plezier met SIMS. But don't forget the real life! :-)

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP