zaterdag 16 mei 2009

Informatie over eerste Sims 3 uitbreiding?

Er gaan al langer geruchten over de uitbreidingen voor Sims 3 maar tijdens een presentatie van het spel in Brazilië heeft een EA medewerker laten weten dat de eerste uitbreiding eigenlijk 'al bekend is' en zal gaan over 'hobby's en werk'.
We have just received from our representatives in The Sims 3 Tour event in Sao Paulo information about the first expansion of The Sims 3. Representatives Weslley, Eduardo and Victor spoke to the manager of marketing for EA Games, Ian Freitas, and revealed that the first expansion of The Sims 3 exists, and that probably has something do with occupations and work.

Ik denk dat we de komende dagen nog wel iets meer hierover zullen horen. Tot dan nemen we het nieuws maar met een korreltje zout.

Bron: O Sims BR

13 reacties:

Anoniem,  17 mei 2009 om 12:35  

occupations betekend beroepen, niet hobby's?

Patricia 17 mei 2009 om 15:12  

Occupation is een activiteit wat je (tijdelijk) bezig houdt. Zou inderdaad een beroep kunnen zijn maar ook heel goed hobby's.

Hiki 17 mei 2009 om 15:14  

Ik heb het ook een beetje los vertaald: veel echte informatie was er ook niet.

Anoniem,  21 mei 2009 om 12:50  

"We have just received from our representatives in The Sims 3 Tour event in Sao Paulo information about the first expansion of The Sims 3. Representatives Weslley, Eduardo and Victor spoke to the manager of marketing for EA Games, Ian Freitas, and revealed that the first expansion of The Sims 3 exists, and that probably has something do with occupations and work"

Vertaald:

We hebben van onze afgevaardigden in The Sims 3 Tour Event in Sao Paulo net bericht gekregen over de eerste uitbreidingen van The Sims 3.
Afgevaardigend Wesley, Eduardo en Victor hebben met de manager van marketing van EA Games, Ian Freitas gesproken en openbaarden dat de eerste uitbreiding van de Sims 3 bestaat en dat het waarschijnlijk iets te maken heeft met bezigheden/beroepen en werk.

(K heb engels gestudeerd :D)

groetjes Mirjam.

Hiki 21 mei 2009 om 13:03  

Dank voor de vertaling, jammergenoeg niks meer erover gehoord dus wat er nu precies komt als uitbreiding?

Anoniem,  21 mei 2009 om 13:30  

Ik vermoed dat we eerst nog wel even bezig zijn met de 1ste sims 3 en nog niet de uitbreidingen, bij de Sims 2 kwamen die ook snel genoeg.
Dus vermoed dat de uitbreidingen pas na de officiele launch van the sims 3 worden bekendgemaakt.

groetjes Mirjam

Anoniem,  21 mei 2009 om 13:32  

btw)
Hebben jullie de site
http://simsocial.thesims3.com/popup
de teaser van de sims 3 al geprobeerd?

groetjes Mirjam.

Hiki 21 mei 2009 om 13:34  

Ik heb helemaal niks met die simsocial dingen: wel snel effe gekene maar verder niks :@

Is het wat? hoor zowel positieve dingen als negaieve dingen erover

Anoniem,  21 mei 2009 om 13:45  

Het is wel leuk, maar op een gegeven moment moet je ineens 10 minuten wachten voor je verder kunt, maar het is niet zo dat je direct klaar bent, het is een proces wat je sims (Die je overigens maar ontzettend beperkt kunt aanpassen qua uiterlijk en personaliteitstrekken.) moeten doorlopen.
Bijscholing is de manier om op te klimmen met je werk en zo meer geld te verdienen, je sim kan ook ziek worden als je je hygiene teveel verwaarloosd of overspannen van werk als je hem/haar te weinig ontspanning gunt of een baan aanneemt waar hij/zij nog niet klaar voor is.
Je hebt een levenswens en als je die behaald hebt sluit het spel zich automisch af en kun je opnieuw beginnen met een andere sim.

Bij lange na niet vergelijkbaar met de sims.
Maar onderhoudend genoeg voor de overbrugging van die paar dagen voor de launch van Sims 3 bezig te houden.

Maar.., het geeft wel een goed inzicht over welke elementen we eventueel zouden kunnen verwachten met de Sims met betrekking tot werken. (je werkt met simsocial voornamelijk)

groetjes Mirjam

ps) Vind het echt heel erg dat de sims 3 gelekt is op internet. Bah, snappen die mensen dan niet dat als je ze niet koopt en blijft downloaden, dit alleen maar ten koste gaat van de volgende sims? Waar ze daar eventueel niet eens genoeg geld voor hebben met de opbrengst van sim 3? (argh..)

Anoniem,  28 mei 2009 om 19:46  

he.. ik d8 dat er een uitbreiding met boerderijleven kwam: dat heb ik gehoord ik heb zelf al de voorkant ervan gezien, er zouden ganzen en paarden en varkens zijn, maar die lijken me er dan wel nep uit te zien .. maar je weet neit... maar nog een vraag ff.. is de sims 3 nederlands?

Hiki 29 mei 2009 om 06:11  

Die boerderij uitbreiding was een 1 april grap van Sim Times.

Ja Sims 3 kun je in Nederlands installeren: net als Sims 2 kun je kiezen in welke taal je wil installeren.

Merel,  31 mei 2009 om 19:49  

Wat is dat voor een saaie 1 april grap!? Ik heb veel betere :P

Anoniem,  14 juni 2009 om 17:45  

in welke map moet de uitbreidingen installeren

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP